محصول و خدمات | تعداد | جمع |
---|
اگرچه امروزه بسیاری از ابعاد زندگی ما انسانها به صورت غیر کاغذی و الکترونیکی ثبت میشود اما هنوز هم کارتهای ویزیت جایگاه ویژهای در بین کسب و کارها دارند. اگر کارتی ندارید که بتوانید به مشتری یا همکاران خود دهید، یک فرصت کلیدی در بازاریابی را از دست خواهید داد.
مشاغل کوچک به دلیل کمبود بودجه، غالباً از طراحی کارت ویزیت دلسرد میشوند، اما هنگامی که تازه کار خود را شروع میکنید و پول نقد محدودی در اختیار دارید شاید مجبور باشید که خودتان به طور جدی به فکر طراحی کارت ویزیت باشید. در اینجا نحوه طراحی کارت ویزیت با جلوهای ماندگار را فرا خواهید گرفت.
قبل از شروع هر کاری باید اصول و قواعد طراحی کارت ویزیت مانند ابعاد و اندازهها، جنس کارت و همچنین ابزار و نرم افزارهای موجود برای طراحی آن را بشناسید. در ادامه 9 نکته قابل تامل در طراحی کارت ویزیت را با هم مرور خواهیم کرد:
ممکن است اصول و مفاهیم ذیل برای شما تکراری باشد اما بازگویی آن خالی از لطف نیست زیرا این اصول و قواعد در عین سادگی از اهمیت ویژهای برخوردار هستند.
تمام نکات اصلی درج شده در کارت ویزیت خود را حداقل 5 میلی متر از لبهها با فاصله نگه دارید.
برای تهیه بهترین و با کیفیتترین تصویر رزولوشن آن را بر روی 300dpi تنظیم کنید.
اطمینان حاصل کنید که برای حفظ خوانایی، حداقل اندازه استاندارد برای متون خود در نظر داشته باشید.
تنظیمات رنگی خود را بر روی CMYK بگذارید. این مد رنگی برای کارهای چاپی مورد استفاده قرار میگیرد.
بسته به جایی که در دنیا هستید، اندازه کارت ویزیت متفاوت خواهد بود (شاید به این دلیل که اندازه کیف پول نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است).
سایز کارت ویزیت معمولی 5.5 در 8.5 سانتیمتر است اما سایزهای 9 در 5 سانتیمتر و 9 در6 سانتیمتر هم جزء پرکاربردها هستند. در محدودیتها خلاق باشید حتی اگر یک فضای طراحی کوچک داشته باشید، با این وجود هنوز هم میتوانید به خلاقیت دست پیدا کنید. با در نظر گرفتن اطلاعات کلیدی که میخواهید درج کنید که به طور معمول یک نام، شماره تلفن و آدرس ایمیل و یا دسته بندیهای اجتماعی خواهد بود، شروع کنید طرح خود را در مورد ارائه این اطلاعات به روشی خلاقانه انجام دهید.
اشکالات متداولی در طراحی کارت ویزیت وجود دارد که ما به شما کمک میکنیم از آن آگاهی داشته باشید. اولین و بدیهیترین آن اطمینان از عدم برش نکات کلیدی توسط چاپخانه است. این اندازه معمولاً 3 میلی متر است اما میتواند 5 میلی متر باشد، بنابراین آن را بررسی کنید!
یک راه فوری برای افزودن تأثیر در کارت ویزیت شما استفاده از یک پایان خاص است. پایانهای ویژه شامل مواردی مانند فویل بلاکینگ (مثل طلاکوب و نقره کوب و ...)، یووی موضعی (spot-UV) و استفاده از جوهرهای پایه فلزی (طلایی، نقرهای و ...) است و میتواند هزینه قابل توجهی به چاپ شما بیفزاید. با این حال، آنچه این ویژگیها ارائه میدهند فرصتی است که کارت شما را قابل لمستر، از لحاظ بصری چشمگیرتر و به یاد ماندنی میکند.
یک راه عالی برای منحصر به فردتر کردن کارت شما استفاده از یک قالب برش خاص است که علاوه بر جلوه بیشتر میتواند کارت شما را ماندگارتر نیز بکند. چاپخانهها با استفاده از برشهای لیزری طرحهای مختلفی را برای ارائه به شما آماده کردهاند که از لحاظ هزینه نیز مقرون به صرفه هستند اما برشهای خلاقانهای که خودتان با استفاده از نرم افزار طراحی کارت ویزیت طراحی میکنید میتواند هزینههای بیشتری در برداشته باشد. بسیاری از این نمونه برشهای آماده را میتوانید در فضای وب مشاهده کنید.
اکثر کارتهای ویزیت بر روی مقوا چاپ میشوند. این مقرون به صرفهترین گزینه برای جنس کارتهای شما است. اگر میخواهید کمی خلاقتر باشید، میتوانید جنسهای مختلفی از جمله پلاستیک شفاف، فلزات، چوب و حتی تخته سنگ را امتحان کنید.
به خاطر داشته باشید که کارتها باید قابل حمل باشند و به راحتی در جیب یا کیف قرار بگیرند، اما با انتخاب جنسی متفاوت میتوانید فوراً از کارت ویزیتهای روزمره متمایز شوید.
یکی از مشکلات کاغذ این است که در همه جا وجود دارد. برخی افراد هر کاغذی را که دریافت میکنند نگه میدارند و کوهی از کاغذهای مختلف ایجاد میکنند؛ در حالیکه برخی دیگر در اولین فرصت آن را برای بازیافت منتقل میکنند. برای جلوگیری از خطر بازیافت، کارت ویزیت خود را بیشتر از یک کارت تماس در نظر بگیرید.
اگر کارت ویزیت شما به غیر از انتقال اطلاعات تماس به مخاطب، کاربرد دیگری نیز داشته باشد میتواند نزد مخاطب شما ماندگار شود. از این کاربردها میتوان به موارد گوناگونی اشاره کرد که برخی از آنها را در سطح وب با جستجوی عبارت نمونه طراحی کارت ویزیت با کاربردهای گوناگون، میتوانید بیابید و همچنین با کمی خلاقیت میتوانید آنها را طراحی کنید.
به کارت ویزیتهای قدیمی میتوان زندگی جدید بخشید. انجام این کار از نظر حفظ محیطزیست بسیار صحیح است و همچنین میتواند به شما اجازه دهد خلاقیت خود را با روشهای جدید و جالب بیان کنید. این فرآیند میتواند به آسانی چاپ یک برچسب بر روی کارتهای قدیمی باشد.
این نکته در مورد هر کار چاپی که انجام میدهید صدق میکند، اما تکرار آن برای طراحی کارت ویزیت بسیار مهم است. هنگام ارسال آثار هنری خود به چاپخانه، مطمئن شوید که همه جزئیات را بررسی کردهاید.
هیچ چیز بدتر از برگرداندن کارتهای شما و کشف مشکل تایپی در آدرس ایمیل یا نام شما نیست. دو بار چک کنید و یکبار چاپ کنید!
این آموزش روشی مناسب برای طراحی کارت ویزیت در Adobe Photoshop است اما میتواند برای سایر نرم افزارهای مشابه نیز کاربرد داشته باشد. اغلب فایلهایی که از مشتریان دریافت میشود، در DPI (نقاط در هر اینچ)، حالت رنگ (RGB به جای CMYK) و یا ایجاد حاشیه مناسب دچار اشتباه هستند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا نحوه درست ایجاد یک طرح برای کارت ویزیت به شما کمک کنیم:
فتوشاپ را باز کنید و به بالای منو بروید. File و سپس New را انتخاب کنید.
در این مرحله باید ابعاد کارت ویزیت خود را مشخص کنید. در قسمت Width عدد 9 سانتیمتر را وارد کنید و برای Height عدد 5 یا 6 سانتیمتر قرار دهید. اگر میخواهید کارت ویزیت عمودی طراحی کنید جای آن دو را عوض کنید و 9 به طول و 5 یا 6 برای عرض در نظر بگیرید.
در قسمت Resolution عدد 300 (پیکسل بر اینچ) را وارد کنید.
حالت رنگ باید CMYK Color و 8 بیتی باشد. برای رنگ پس زمینه، سفید یا هر رنگی را که میخواهید کارت را با آن طراحی کنید، انتخاب کرده و سپس دکمه ایجاد را فشار دهید.
اکنون که سند خالی خود را بر روی صفحه باز کردهاید، دوباره به بالای فهرست بروید و از منوی View و سپس Rulers را انتخاب کنید.
توصیه میکنیم برای ایجاد آنچه که منطقه امن نامیده میشود به نوار خط کش بالا بروید، دکمه ماوس را نگه دارید و یک خط راهنما بکشید. ایجاد فضای امن هنگام طراحی کارت ویزیت کمک میکند تا مطمئن شوید که هیچ متنی یا تصویری در این منطقه قرار ندارد و هنگام برش حذف نمیشود.
کارت خود را با خلاقیت طراحی کنید. اگر در حال ایجاد کارت ویزیت دو طرفه هستید، فقط کافیست لایههای دیگری را برای طرف مقابل اضافه کنید (پرونده PSD دیگری را تنظیم کنید).
یک نکته در طراحی، اگر از رنگ مشکی در طرح خود استفاده میکنید، آن را فقط 100٪ سیاه نکنید (K). برای چاپ یک رنگ سیاه زیبا و عمیق باید از C 90 - M 80 - Y 70 - K 100 در میکسر رنگ استفاده کنید.
ذخیره سند لایه باز فتوشاپ یا PSD بسیار مهم است و در صورت نیاز به ایجاد تغییر در آینده بسیار کاربردی خواهد بود. این پرونده اصلی شما خواهد بود. آن را گم نکنید!
برخی از چاپخانهها فایلهای PSD (Photoshop) را میپذیرند اما ما فایلهای TIFF را توصیه میکنیم. پروندههای EPS، PDF و JPG نیز مناسب هستند اما برای این قسمت از TIFF استفاده میکنیم. این باعث میشود اطلاعات فایل شما به درستی و کامل منتقل شود.
از منوی بالا به Layer، سپس به Flatten Image را انتخاب کنید اما توجه داشته باشید که آن را save as ذخیره کنید تا فایل اصلی شما از بین نرود.
اکنون فایل کارت ویزیت CMYK 300 dpi شما با حاشیه امن مناسب آماده ارسال به چاپخانه است. اطمینان حاصل کنید که همه چیز را در کارت خود چک کردهاید و در نظر داشته باشید که رنگها متفاوت از صفحه مانیتور شما چاپ میشوند.
مرکز تخصصی چاپ و تبلیغات بعد سوم